meganet.dk Web-design

meganet.dk   WEB HOSTING
POWER MEDIA PRODUCTION ApS

Home  |  Web Hosting   |  Web design  |  Prisliste

Få din virksomhed professionelt præsenteret på Internettet

Vi har specialiseret os i at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder til en professionel, effektiv og økonomisk fornuftig præsentation på Internettet. Vi kan hjælpe med såvel en totalløsning, der indeholder Web-design, vedligeholdelse og Hosting - som med at føre dine egne idéer professionelt ud på nettet, hvorefter du selv overtager styringen af din hjemmeside.

Før man begynder
Internettet er blevet en integreret del af en virksomheds markedsføring - for mange endda helt nye muligheder, hvor man når længere ud end med noget andet medie. Før man begynder, er det imidlertid vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil opnå med virksomhedens hjemmeside og hvor stort et budget man har til rådighed. Man kan faktisk komme langt for et relativt beskedent beløb, men tænker man på en fyldigere præsentation - det kan f.eks. være med formularer, produktkatalog og on-line bestilling - er en grundig forberedelse en forudsætning for et effektivt resultat indenfor de økonomiske rammer, der er afsat.

Synergi effekt med anden markedsføring
En anden vigtig faktor er synergi effekten mellem den måde man præsenterer virksomheden i andre medier og det man ønsker på nettet. Ofte vil man kunne gøre sin øvrige markedsføring mere slagkraftig og flytte detaljerne over på hjemmesiden - med den store udbredelse Internettet har fået, forventer brugerne at kunne klikke sig frem til en lang række on-line informationer, som virksomheden ellers var afskåret fra at formidle gennem annoncer, brochurer eller TV-reklame.

En verden af nye muligheder
Der åbner sig også en verden af mange nye virkemidler. Det kan være fra helt enkle ting som det at kunne vise flere og større billeder eller et forstørret udsnit af detaljer, til zoomede 360º panoramafotos eller videofilm. Det kan også være on-line bestillinger, tests, konkurrencer eller et spørgeskema. Uanset hvad der vælges, så mener vi det er vigtigt, at mindst 90% af de besøgende på et web-sted skal kunne udnytte disse muligheder, under først at skulle downloade og installere noget.

Hvilken browser skal der skrives til ?
Da man ikke ved hvilken model browser den besøgende kommer surfende på, gælder det også om at designe web-stedet sådan, at mindst muligt foregår i den besøgendes browser og mest muligt ude på Internet-serveren. Dette medfører også at siderne vises hurtigere, da der skal overføre færre data mellem server og den besøgendes computer. En god generel praksis er, at skrive en html-koden således at web-siderne ser ens ud i alle gængse browser modeller.

Skab besøg på hjemmesiden
Det er imidlertid ikke nok at have en flot og velfungerende hjemmeside - der skal også gerne komme nogen og besøge web-stedet. Naturligvis skal man markedsføre sin Internet præsentation på tryksager og i reklamer, men en meget effektiv måde til at genere besøg på er optimering de såkaldte "meta-tags".  Det er søgeord eller "keywords" samt andre oplysninger, som søgemaskinernes robotter anvender for en korrekt placering. Helt op til 75% eller flere af de besøgende kan komme fra søgemaskinerne.

Målbar effekt
En præsentation på Internettet kan umiddelbart måles. Fra enhver besøgende på et web-sted har man bl.a. mulighed for at gemme besøgstidspunkt, hvor mange sider der er set, hvor længe besøget varede og hvilke model browser der blev anvendt. Herved kan man effektivt måle en kampagne hvor Internet-adressen anvendes - f.eks. kan man indenfor 1-2 minutter konstatere om et TV-indslag giver en umiddelbar reaktion med besøg på en hjemmeside.

Web design er et stærkt specialiseret område
Web-design er, som så meget andet indenfor IT, et stærkt specialiseret område. Man kan naturligvis selv forsøge sig - selv almindelige tekstbehandlingsprogrammer kan genere html-koden til web-sider - men der er også mange faldgrupper, som fordrer uddannelse og specialiseret kendskab. Derfor er det oftest en fornuftig og rigtig beslutning, at overlade selve web-arbejdet til nogen der har specialiseret sig på netop det område, og så selv koncentrere sig om sin egen ekspertise. Med andre ord - man får mest succes, hvis man gør det man er bedst til.

Vi kan bl.a. tilbyde
  • Professionel html-kodning af web-sider
  • Grafisk arbejde med billeder, logo og illustrationer
  • Aktive Internet-sider med formularer, on-line bestilling, spørgeskema o.s.v.
  • PHP, et server-sprog til f.eks. styring af DataBase opbyggede sider
  • Streaming af lyd og videofilm
  • Professionel optagelse og redigering af videofilm

Referencer - Besøg nogle web-steder vi har designet:

alternativinfo  
D'bedre -  byg med omtanke 
Gadebørn i Cambodia 
Jørgen Rosland - Lirekasse-entertainer og Julemand 
HH Malerentreprise 
samt
1899.dk Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os


Home  |  Web Hosting  |   Web design   |  Prisliste  |  Sideoversigt 

Copyright © 1999-2020, PMP / Power Media Production ApS, 4673 Rødvig Stevns.  E-mail kontakt